Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται.

Στο παρακάτω βίντεο προβάλλεται περιστατικό σε δρόμο του Ιράκ όπου αυτοκίνητο της αμερικανικής εταιρίας ιδιωτικού στρατού Blackwater χτυπάει μια γυναίκα την οποία και αφήνει στον τόπο. Στη συνέχεια βλέπουμε τους μαυρονερίτες να πυροβολούν κατα βούληση στους δρόμους του Ιράκ.

Εάν αυτή τη στιγμή αναφωνήσατε ένα μακρόσυρτο «Ούφ!!!!» και συνεχίσατε με το συμπέρασμα «ευτυχώς δεν έχουμε τέτοια εμείς εδώ πέρα» τότε όλα τα παρακάτω μάλλον θα σας στεναχωρήσουν.

Με χαρά μικρού παιδιού που ανοίγει το δώρο του την Πρωτοχρονιά μας ανακοίνωσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Νίκος Δένδιας ότι από τις αρχές του νέου έτους, από το 2013, θα υπάρχει νέα ομάδα της αστυνομίας που θα φέρει βαρύ οπλισμό και θα κυκλοφορεί με τζίπ προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι συμμορίες με τα καλάσνικoφ.  http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/256069/mia-nea-omada-tis-astynomias-sto-kynigi-ton-symmorion

Ο υπουργός βέβαια ξέχασε να μας πει ότι αυτή η ομάδα δεν θα είναι άλλη από την εταιρία ιδιωτικού στρατού Blackwater που μέχρι προ ολίγου σκότωνε ανυποψίαστους ανθρώπους στο Ιράκ,  λες και ήταν μπαρμπαδάκια σε ηλεκτρονικό παιχνίδι. Η εταιρία έχει αυτή τη στιγμή παρουσία και στους δρόμους του Αφγανιστάν. Μετά από καταγγελίες στον τύπο η εταιρία άλλαξε όνομα σε XE Services και από το 2011 λέγεται Academi.  Δηλαδή, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς και δεν τρέχει τίποτα.
I am sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am

Την επισύναψη συμφωνίας μεταξύ της Blackwater και της ελληνικής κυβέρνησης, ή μάλλον καλύτερα, της κυβέρνησης που έχουμε στην Ελλάδα (που προφανώς απέχει πολύ από το να χαρακτηρίζεται ελληνική) επιβεβαιώνει και ο πρέσβης  Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος στην συνέντευξή του στις 17 Δεκεμβρίου 2012 στην εφημερίδα Millstone News


Λέει ο πρέσβης: «η ελληνική κυβέρνηση έκανε πρόσφατα συμφωνία με τον συνεχιστή της Blackwater ώστε να προσλάβει μισθοφόρους για την προστασία της βουλής…»

(«The Greek government recently made an agreement with the successor company of Blackwater to hire mercenaries for the protection of Parliament …»
Εδώ είναι ολόκληρη η συνέντευξη: http://millstonenews.com/2012/12/ambassador-leonidas-chrysanthopoulos-on-the-greek-economic-crisis-could-this-greek-tragedy-lead-to-civil-war.html


Έτσι λοιπόν, ασφαλώς και δεν χάφτει κανείς αυτά που λέει ο Δένδιας, ότι δηλαδή αυτή η ομάδα θα συσταθεί για την αντιμετώπιση συμμοριών. Είναι προφανές ότι θα χρησιμοποιηθεί για την βίαιη καταστολή των αντιδράσεων του κόσμου με αφορμή την ανελέητη σφαγή που θα ξεκινήσει με την χαραυγή του 2013 με γνώμονα πάντα την αξιοπιστία της χώρας απέναντι στις απρόσωπες αγορές η οποία αξιοπιστία κατα τον Στουρνάρα αποτελεί πατριωτικό καθήκον. Κατα τον ίδιο βέβαια, δεν αποτελεί πατριωτικό καθήκον η ίδια η ζωή του έλληνα πολίτη.

Περνάμε λοιπόν σε άλλο κεφάλαιο σ' αυτό που η κυβέρνηση αποκαλεί έννομη τάξη. Η επιβολή της τάξης και η καταστολή των διαδηλώσεων διαμαρτυρίας δεν θα γίνεται πια μόνο απο τα ΜΑΤ με γκλόπ και στρατιωτικού τύπου δακρυγόνα/καπνογόνα αλλά από την Blackwater με πραγματικά πυρά. Ίσως σε πρώτη φάση να χρησιμοποιούνται πλαστικές σφαίρες αλλά ο επόμενος γεμιστήρας θα έχει πραγματικές σφαίρες.

Τα κομμάτια από το πάζλ αρχίζουν έτσι σιγά-σιγά να ταιριάζουν αναμεταξύ τους. Το έδαφος ξεκίνησε ήδη να προετοιμάζεται και πριν απο λίγες ημέρες η Τρόικα ζήτησε την κατάργηση των εφέδρων από τον στρατό και χρησιμοποίηση επαγγελματικού στρατού http://www.dimokratianews.gr/content/12226/επαγγελματικό-στρατό-ζητάει-τώρα-η-τρόικα

Το ζητάει η Τρόικα για να εξοικονομήσουμε επιπλέον χρήματα; Απο τί; Απο τις 3ς και ΄ξήντα που λαμβάνει το μήνα ο έφεδρος φαντάρος; (Εντάξει, ανακρίβεια. Είναι 8,60  το μήνα και όχι 3,60!!!!)

Η Τρόικα θέλει εδώ στρατό που να φροντίζει για τον εσωτερικό εχθρό (δηλαδή - κατ' αυτούς - για εμάς) και όχι για τον Χ εξωτερικό εχθρό. Άλλωστε, είμαστε πια πρωτεκτοράτο οπότε κανένας απο τους γύπες που πλάκωσαν εδώ δεν θα επιτρέψει στους κακόβουλους γείτονες να πειράξουν το τσιφλίκι του. Κυβέρνηση και Τρόικα γνωρίζουν πολύ καλά οτι αυτό το ρόλο του χωροφύλακα δεν θα δεχτεί να τον παίξει ο ελληνικός στρατός.


Εξ' άλλου ο στρατός έχει ήδη αρνηθεί να αναμιχθεί σε καταστολή διαδηλώσεων. Στα τέλη του 2011 ο τότε υπουργός άμυνας Μπεγλίτης (ή Μπαγλήτης, κάπως έτσι τέλος πάντων, δεν θυμάμαι πώς ακριβώς τον λένε και μάλλον δεν θυμάται και κανένας άλλος) αποκεφάλισε τότε τους αρχηγούς των όπλων. 

Ήταν η εποχή που ο κόσμος συγκεντρωνόταν κάθε εβδομάδα κατά πολλές δεκάδες χιλιάδες στο Σύνταγμα. Τι σύμπτωση  !!!

Επιπλέον, ακόμα και αν δεχτούμε τον επίσημο ισχυρισμό τότε της κυβέρνησης, φαίνεται οτι όντως φοβούνται πως από κάποια στιγμή και μετά η στρατιωτική ηγεσία δεν θα ανεχτεί να βλέπει μια κυβέρνηση που δολοφονεί τους πολίτες και θα προσπαθήσει έτσι να ανατρέψει την κυβέρνηση επιχειρώντας μια άλλη επανάσταση των Γαρυφάλλων, όπου τα ξημερώματα της 25ης Απριλίου του 1974 στην Πορτογαλία ο στρατός έριξε μέσα σε 6 ώρες την 48ετή δικτατορία.  

Βέβαια οι Πορτογάλοι την πάτησαν 12 χρόνια αργότερα και ξαναβάλαν δικτατορία στο κεφάλι τους με το να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Φάνηκε τον τελευταίο καιρό η ευημερία που εξασφάλισε και σε αυτούς η ένταξή τους.


Προκειμένου βέβαια κυβέρνηση και τρόικα να μην αντιμετωπίσουν τέτοιο ενδεχόμενο έχει ήδη ξεκινήσει ο παροπλισμός των ενόπλων δυνάμεων και η μείωση των στελεχών τους. Μέχρι το τέλος του 2014 αναμένεται να έχουν απομείνει στο στρατό τα 2/3 του μόνιμου προσωπικού που υπάρχει τώρα.


Πώς θα γίνει αυτό; Αρχικά, με πολύ φιλικές και εναγκαλιστικές μεθόδους. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν ελκυστικότατα πακέτα εθελούσιας εξόδου προσωπικού των ενόπλων δυνάμεων. Ένα «γερό» εφάπαξ και καλή, «εγγυημένη» σύνταξη που θα πετσοκοπεί βέβαια αμέσως μετά. 

Δυστυχώς υπό την πίεση της ζοφερής καθημερινότητας και το άδειου ψυγείου που δεν είναι φιλικό σε αναμονές για ένα καλύτερο αύριο πολλά στελέχη των ενόπλων δυνάμεων θα τσιμπήσουν το δόλωμα και θα αποχωρήσουν.

Θα είναι όμως σαν να σου προσφέρουν μια βάρκα και $100 για να φύγεις και να σωθείς από το καράβι που σου είπαν ότι βουλιάζει και μόλις κωπηλατήσεις πενήντα μέτρα σε έχουν γαζώσει πισώπλατα με σφαίρες αυτοί οι ίδιοι που σε κατέβασαν.

Το καλύτερο λοιπόν είναι να μην απομακρυνθεί κανένα στέλεχος των ενόπλων δυνάμεων ακόμα και αν υπάρχει η δυνατότητα πρόωρης συνταξιοδότησης, αλλά να μείνουν στο στράτευμα. Και μόνο που θα τους χαλάσουν τα σχέδια καθώς θα βλέπουν έναν στρατό που έχει καταλάνει τί παιχνίδι στήνεται και δεν δέχεται να αποδεκατιστεί θα πάθουν μεγάλο σοκ. Το τί θα κάνουν μετά θα το δούμε και θα κρίνουμε. Πάντως ξέρουμε πολύ καλά τί θέλουν να κάνουν τώρα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Υπάρχει και άλλο ένα κομματάκι απο το παζλ που φαίνεται οτι κολλάει στο σύνολο. Στις 7 Δεκεμβρίου 2012 η Χρυσή Αυγή έκανε την εξής ανακοίνωση: «Σκληρά μέτρα και βαρύτερος οπλισμός, ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης των αλλοδαπών με τα καλάσνικοφ».  Και να σκεφτεί κανείς οτι η Blackwater στελεχώνει πάντα μέρος του στρατού της απο τους κατά τόπους ντόπιους θερμόαιμους. Μιλάμε για ΤΙΣ συμπτώσεις τώρα, ε; http://www.newsbomb.gr/politikh/story/259976/hrysi-aygi-varytero-oplismo-gia-toys-allodapoys-me-ta-kalasnikof

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου