Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Θα απαγγελθούν επιτέλους κατηγορίες στο σύστημα για ανθρωποκτονίες;

ΜΠÍ-ÉΜ-ΝΤÁΜΠΛΓΙΟΥ Μ-3, 4000cc.

Παρκάρω στον εξωτερικό χώρο του νοσοκομείου και ανεβαίνω με το ασανσέρ στον τρίτο όροφο όπου βρίσκεται η μονάδα εντατικής θεραπείας. Χωρίς να με προσέξει κανένας μπαίνω στον θάλαμο της εντατικής όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος και καλωδιωμένος ο Γιώργος που μου χρωστάει λεφτά και δεν μου τα έχει επιστρέψει επειδή, όπως έλεγε πριν το ατύχημά του, έχασε τη δουλειά του και δεν έχει. Ε! Και; Τι με ενδιαφέρει; Τραβάω λοιπόν το καλώδιο από την πρίζα και φεύγω ανενόχλητος και μπαίνοντας πάλι στο ασανσέρ κοντοστέκομαι ακούγοντας εκείνον τον γλυκό, συνεχόμενο ήχο του παλμογράφου που σημαίνει ότι όλα έχουν τελειώσει γι αυτόν. Μπορεί λοιπόν να μην πάρω ποτέ τα λεφτά μου πίσω, θα έχω όμως την ηθική ικανοποίηση ότι ξεμπέρδεψα με δαύτον.

Ερώτηση: θεωρείται αυτό φόνος;

Η απάντηση είναι: όχι πάντα!

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Ο μύθος του Δημοκρατικού - Συνταγματικού Τόξου


Κυκλοφόρησε και παίζει εδώ και καιρό σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις το νέο, διπλό άλμπουμ της κυβέρνησης του δεκακάτι τοις εκατό με τίτλο «Συνταγματικό Τόξο – Δημοκρατικό Τόξο».

Η κυβέρνηση έχει ανακηρύξει εαυτόν ως τον μέγα υπερασπιστή της Δημοκρατίας και εγγυητή του Συντάγματος. Όλοι οι άλλοι είναι εχθροί που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ορολογία που ανήκει στο υπουργείο δημόσιας τάξης και ταγματασφάλειας.  

Μια αναδρομή όμως στα πεπραγμένα των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών αυτής της εποχής του μνημονίου πιστεύω ότι θα φέρει σε δύσκολη θέση τους ίδιους τους επικαλούμενους την διπλά …τοξική αυτή θεώρηση. Ας βοηθήσουμε λοιπόν την Αγία Δυάδα της κυβέρνησης να αποκτήσει κάποια αυτογνωσία.

Το ασύλληπτο σχέδιο της κυβέρνησης πίσω από τη σύλληψη της Χρυσής Αυγής

Η Χρυσή Αυγή συνελήφθη. Το Κακό ρίχτηκε στα αχαμνοκάτωφλα του Άδη, στην απατόβαθη άβυσσο της παντοτινής λήθης και ανυπαρξίας. Δεν θα κινδυνεύσουμε ποτέ πια. Θα ζήσουμε σε έναν ειρηνικό κόσμο.

Η κυβέρνηση αφού κατάφερε με τεχνικές David Copperfield να εμφανίσει από το μαγικό της καπέλο πρωτογενές πλεόνασμα τώρα σειρά στο show έχει το κόλπο της εξαφάνισης της Χρυσής Αυγής.

Ξαφνικά λοιπόν η κυβέρνηση πήγε διαβασμένη στο μάθημα Iστορίας των οργανώσεων που δρουν στην Ελλάδα τα τελευταία έτη και έμαθε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική οργάνωση που θα πρέπει ως τέτοια να σταλεί στην εξορία και εκεί σιγά σιγά να σβήσει.